Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g15g28kcal0.4g0.2g2.9g0.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g16g15kcal0.5g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal3.8g7.4g8.4g1.2g
Valittu annoskoko39g60kcal1.9g3.7g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1g1.9g2.1g0.3g
Arvot/100g100g154kcal4.9g9.5g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292