Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g4.9g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.3g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Purjosipuli 6.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g9g22kcal1.6g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g108kcal5.4g5.4g7.2g0.8g
Valittu annoskoko39g54kcal2.7g2.7g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal1.4g1.4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g6.9g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630