Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%17g30kcal3.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g85kcal8.4g1.8g4.2g0.8g
Valittu annoskoko39g42kcal4.2g0.9g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal2.1g0.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g109kcal10.8g2.3g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963