Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee27g33kcal5.7g0g1.1g0g
Osterikastike, Blue Dragon4g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.7g11kcal0.2g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g105kcal12g4.2g4.2g0g
Valittu annoskoko39g53kcal6g2.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal3g1.1g1.1g0g
Arvot/100g100g135kcal15.4g5.4g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312