Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 7.9g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g7.9g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0.2g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 5.3g7kcal0.4g0.9g0.1g0.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2.6g8.4kcal0.6g1.2g0g0.2g
Herne 2.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 5.3g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g60kcal2.6g6.8g1.8g2g
Valittu annoskoko39g30kcal1.3g3.4g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.7g1.7g0.5g0.5g
Arvot/100g100g77kcal3.3g8.7g2.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982