Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g14g34kcal0.8g0.4g3.2g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5.2g6.9kcal0.7g0g0.4g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi4.5g20kcal0.3g2.7g0.9g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g238kcal4g20.6g15.2g0.2g
Valittu annoskoko39g119kcal2g10.3g7.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g60kcal1g5.2g3.8g0.1g
Arvot/100g100g304kcal5.1g26.3g19.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387039