Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Grahamjauho 1.9g6.3kcal0.2g1.2g0g0.2g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g7g43kcal1.3g0.4g3.8g0.9g
Banaani, kuorittu 13g12kcal0.1g2.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g3.5g13kcal0g3.4g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g253kcal4.8g24.6g14.4g2.8g
Valittu annoskoko39g126kcal2.4g12.3g7.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g63kcal1.2g6.2g3.6g0.7g
Arvot/100g100g322kcal6.1g31.4g18.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844