Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g7.2g25kcal0.4g5.4g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g26g9kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g68kcal1.4g14.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko39g34kcal0.7g7.1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal0.4g3.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139