Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g29kcal3.3g0g1.7g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 8.6g11kcal0.2g0.3g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho 2.2g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Tomaatti, tuore4.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g110kcal8.4g4.4g6.2g0.4g
Valittu annoskoko39g55kcal4.2g2.2g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.1g1.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal10.7g5.6g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425