Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 25g10kcal0.3g1.7g0g0.6g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g3.7g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.7g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g6.1g4.5kcal0.5g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g68kcal3.4g5.4g3.4g1.4g
Valittu annoskoko39g34kcal1.7g2.7g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal0.9g1.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g87kcal4.4g6.9g4.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154