Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.7g18kcal1.5g0g1.4g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g11g5.3kcal0.1g1.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal3.6g2.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko39g28kcal1.8g1.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.9g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g71kcal4.6g3.1g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901