Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 15g4.1kcal0.2g0.6g0g0.3g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g7.3g3.9kcal0.4g0.4g0.1g0g
Pekoni, paistettu 2.7g14kcal0.4g0g1.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK15g25kcal1.5g1.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g93kcal5g5g6g0.6g
Valittu annoskoko39g47kcal2.5g2.5g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.3g1.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g120kcal6.4g6.4g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403174