Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g6.5g9kcal1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g64kcal4.2g6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko39g32kcal2.1g3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.1g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.4g7.7g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479