Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g13g8.3kcal0.4g0.6g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g19g67kcal0.7g15.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g170kcal4g32.4g2.8g1.2g
Valittu annoskoko39g85kcal2g16.2g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal1g8.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g219kcal5.1g41.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483