Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 19g7.3kcal0.2g1.3g0g0.3g
Mustikka metsä- 4.8g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Vadelma 3.9g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa4.2g2.1kcal0g0.5g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 6.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g37kcal0.8g6.8g0g1.2g
Valittu annoskoko39g18kcal0.4g3.4g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.2g1.7g0g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1g8.7g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384