Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)19g15kcal0.4g3g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Ruisjauho, 1 dl6.3g20kcal0.7g4.1g0.1g0.9g
Kauralese 3.8g14kcal0.7g1.7g0.3g0.7g
Timjami, annos 3g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.3g19kcal1.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g193kcal6.6g17.8g10.6g3.4g
Valittu annoskoko39g97kcal3.3g8.9g5.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal1.7g4.5g2.7g0.9g
Arvot/100g100g247kcal8.5g22.8g13.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426339