TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)3g8kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Korppujauho 1.4g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi8.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g23g30kcal4.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g95kcal11.2g5.2g4g0.8g
Valittu annoskoko39g48kcal5.6g2.6g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal2.8g1.3g1g0.2g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808