Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.1g37kcal0.1g0g4.2g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.9g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.8g0.1g0.4g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g303kcal3.6g39.4g14.2g0.8g
Valittu annoskoko39g151kcal1.8g19.7g7.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g76kcal0.9g9.9g3.6g0.2g
Arvot/100g100g386kcal4.6g50.3g18.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465