Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Merilohifile, norja31g51kcal5.1g0g3.4g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g7.7g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g134kcal10.6g0.6g10g0g
Valittu annoskoko39g67kcal5.3g0.3g5g0g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.7g0.2g2.5g0g
Arvot/100g100g171kcal13.6g0.8g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497