Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g4.8g4.7kcal0.4g0.3g0.2g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g13g23kcal2.7g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal6.2g0.6g3g0g
Valittu annoskoko39g27kcal3.1g0.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.6g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505