Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 20g45kcal3.5g0g3.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 5.8g7.6kcal0.2g0.2g0.7g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g3.3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.9g1.7kcal0.3g0.1g0g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.9g7.6kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g134kcal8.8g1g10.6g4.2g
Valittu annoskoko39g67kcal4.4g0.5g5.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.2g0.3g2.7g1.1g
Arvot/100g100g171kcal11.2g1.3g13.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796