Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g7.1g40kcal0.6g2.6g3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g14g48kcal0.4g11.8g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Siirappi 4g12kcal0g2.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g332kcal3.2g44.4g16.2g0.8g
Valittu annoskoko39g166kcal1.6g22.2g8.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g83kcal0.8g11.1g4.1g0.2g
Arvot/100g100g425kcal4.1g56.8g20.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785