Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 5.2g16kcal0.9g2.5g0.1g0.6g
Porkkana 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 5.2g6.6kcal1.1g0g0.2g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g1.6g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal4.4g5.6g1.2g1.6g
Valittu annoskoko39g28kcal2.2g2.8g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.1g1.4g0.3g0.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g7.1g1.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346