Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow10g37kcal0.8g8.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g174kcal9.6g16.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko39g87kcal4.8g8.4g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal2.4g4.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g222kcal12.3g21.5g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728