Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g15g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow12g11kcal0.6g1.9g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g19kcal2.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g73kcal6g5g3.2g1.2g
Valittu annoskoko39g36kcal3g2.5g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.5g1.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g93kcal7.7g6.4g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465