Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g3.4g11kcal0.3g2.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Vesi8.9g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 5.8g8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal2.6g9.2g1.4g1g
Valittu annoskoko39g31kcal1.3g4.6g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.7g2.3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g78kcal3.3g11.8g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274