Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g7.7g25kcal1.1g4.5g0.2g0.6g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g10g13kcal1.5g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.5g1.9kcal0.4g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g104kcal7.2g10.4g3.8g1.2g
Valittu annoskoko39g52kcal3.6g5.2g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal1.8g2.6g1g0.3g
Arvot/100g100g134kcal9.2g13.3g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754