Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 5.6g8.3kcal1.2g0g0.4g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kidneypapu keitetty 100g3.2g3.1kcal0.2g0.5g0g0.2g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g3.2g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 5.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g40kcal3.4g3.2g1.2g1.6g
Valittu annoskoko39g20kcal1.7g1.6g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.9g0.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g51kcal4.4g4.1g1.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179