Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 17g33kcal3.1g0g2.2g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g6.9g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.9g5.9kcal0.1g0.2g0.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%5.5g4.4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g92kcal7.2g1.8g6g0.2g
Valittu annoskoko39g46kcal3.6g0.9g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.8g0.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal9.3g2.3g7.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329