Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas3.2g8.3kcal0.5g1.1g0.2g1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl6.5g23kcal0.9g4.1g0.2g0.4g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese8.1g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)6.5g19kcal2g0g1.1g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).4.9g5.3kcal1.2g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.8g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Hillosipulisäilyke 1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g147kcal9.8g11.8g6.4g3g
Valittu annoskoko39g73kcal4.9g5.9g3.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal2.5g3g1.6g0.8g
Arvot/100g100g188kcal12.5g15.1g8.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610