Munakoisot, täytetyt

Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso, tuore16g2.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.9g12kcal0.9g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 16g22kcal2.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g74kcal8g1.4g4g1g
Valittu annoskoko39g37kcal4g0.7g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal2g0.4g1g0.3g
Arvot/100g100g95kcal10.3g1.8g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90828