Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g35kcal2.9g0g2.6g0g
Paprika, punainen4.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.4g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g94kcal6g3g6.2g0.6g
Valittu annoskoko39g47kcal3g1.5g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.5g0.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.7g3.8g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616