Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta11g39kcal1.4g7.6g0.2g0.4g
Kookoshiutale 1g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0.2g
Hasselpähkinä 1.8g12kcal0.3g0.1g1.1g0.3g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)5.3g25kcal0.2g3.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g277kcal5.6g40.6g9.6g1.8g
Valittu annoskoko39g139kcal2.8g20.3g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g69kcal1.4g10.2g2.4g0.5g
Arvot/100g100g353kcal7.1g51.8g12.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316