Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.1kcal1.1g0.6g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g13g92kcal0.1g0.1g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g290kcal5.2g20.2g20.8g1g
Valittu annoskoko39g145kcal2.6g10.1g10.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g73kcal1.3g5.1g5.2g0.3g
Arvot/100g100g370kcal6.6g25.8g26.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330