Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 13g68kcal2.2g0g6.7g0g
Herkkusieni 3.5g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma11g39kcal2g6.5g0.4g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.8g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g231kcal8.8g13.8g15.4g1.6g
Valittu annoskoko39g116kcal4.4g6.9g7.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g58kcal2.2g3.5g3.9g0.4g
Arvot/100g100g297kcal11.3g17.7g19.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201