Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Vehnälese 1.2g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g5kcal0.5g0.7g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g175kcal5.8g32g2g2.6g
Valittu annoskoko39g87kcal2.9g16g1g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal1.5g8g0.5g0.7g
Arvot/100g100g223kcal7.4g40.9g2.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099