Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2.7g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka2.2g6.8kcal0.2g1.4g0g0.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka4.7g16kcal0.6g3.1g0.1g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Heinz ketsuppi2.3g2.4kcal0g0.6g0g0g
Chilikastike (Hp)0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti8.5g12kcal1.5g0.1g0.4g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka3.5g2kcal0g0.5g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.1g7kcal0.4g0g0.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%5.2g15kcal1.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g165kcal9.4g15.6g6.6g1.2g
Valittu annoskoko39g82kcal4.7g7.8g3.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal2.4g3.9g1.7g0.3g
Arvot/100g100g211kcal12g19.9g8.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890