Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Smetana, Valio, hyla3.5g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g7g17kcal0.8g0g1.5g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g157kcal6.8g1g14.2g0.2g
Valittu annoskoko39g78kcal3.4g0.5g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal1.7g0.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.3g18.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392