Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 27g50kcal5.2g0g3.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.8g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g142kcal10.6g2.4g10g0g
Valittu annoskoko39g71kcal5.3g1.2g5g0g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2.7g0.6g2.5g0g
Arvot/100g100g181kcal13.6g3.1g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912