Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g11g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g12kcal0.6g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko39g6kcal0.3g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g16kcal0.8g2.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941