Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.3g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.6g3.6kcal0g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g137kcal10.2g1.2g10g0.2g
Valittu annoskoko39g69kcal5.1g0.6g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.6g0.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g175kcal13g1.5g12.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983