Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät15g55kcal1.9g10.1g0.9g0.9g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g25g7.4kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g124kcal4.4g22.8g1.8g1.8g
Valittu annoskoko39g62kcal2.2g11.4g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal1.1g5.7g0.5g0.5g
Arvot/100g100g157kcal5.6g28.9g2.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818