Karppipizzapohja

1 prk maitorahkaa
1 pss (150 g) emmental punaleima-juustoraastetta
2 kananmunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta

Ainekset sekaisin ja lusikoidaan ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paisto 200 asteessa ensin 10 min ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.

lähde: karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka2.3g7.1kcal0.2g1.4g0g0.3g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Juustoraaste mozzarella (Euroshopper), annos 100g11g33kcal2.9g0.2g2.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,318g12kcal1.9g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g130kcal12.2g5g6.2g1.2g
Valittu annoskoko39g65kcal6.1g2.5g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal3.1g1.3g1.6g0.3g
Arvot/100g100g165kcal15.5g6.3g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220289