Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g11g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.3g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g78kcal7.2g3.6g3.6g0g
Valittu annoskoko39g39kcal3.6g1.8g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.8g0.9g0.9g0g
Arvot/100g100g99kcal9.2g4.6g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585