Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 19g11kcal1.8g0.6g0.1g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.8g17kcal0.6g3.4g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g119kcal7.8g15.2g3g0.2g
Valittu annoskoko39g60kcal3.9g7.6g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2g3.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g152kcal9.9g19.3g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104