Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.5g8.5kcal0.3g1.4g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Maitojauhe rasvaton 0.5g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)5.8g11kcal1.5g0g0.6g0g
Tomaattimurska 8.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g1.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa4.2g13kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g142kcal8.2g10.6g7.4g1.2g
Valittu annoskoko39g71kcal4.1g5.3g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal2.1g2.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g180kcal10.4g13.5g9.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253