Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)13g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7.8g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3.1g11kcal0.4g2.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)7.8g13kcal2g0.1g0.5g0g
Herkkusieni säilyke 5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g82kcal7.4g7.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko39g41kcal3.7g3.6g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.9g1.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g104kcal9.4g9.2g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647