Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Juusto, keskiarvo 3.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 60% rasvaa 1.3g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g63kcal3.8g2.8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko39g32kcal1.9g1.4g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1g0.7g0.9g0.3g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378