Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 23g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Saksanpähkinä 1.6g11kcal0.2g0.1g1.1g0.3g
Vuohenjuusto President7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g99kcal3.6g5.8g6.4g2g
Valittu annoskoko39g50kcal1.8g2.9g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal0.9g1.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g126kcal4.6g7.4g8.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701