Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g6.4g22kcal0.5g4.8g0.1g0.2g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka3.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g24kcal2.7g0.2g1.4g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g98kcal6.6g10.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko39g49kcal3.3g5.1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.7g2.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g124kcal8.4g12.9g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315